sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukuu

Nyt alko sitten joulukuu! Hullua! Kauhean nopeasti on aika mennyt! Kohta on ihan oikeasti joulu! Ensi viikonloppuna lähdetään tädilleni vantaalle, ja päästään joululahja ostoksille ilman lapsia! Jes! Keskiviikkona tulee veronpalautukset, joilla voimme ostaa tarvittavat lahjat. Osan olen tilannut netistä esim. Isovanhemmille kuvakehykset meidän perheestä :) 

Tänään on ollut aika laiska päivä. Ei oo juuri huvittanut tehdä yhtään mitään. Nytkun vanhempi tyttökin on sairastanut sitä vesirokkoa niin ei olla päästy edes pihalle. Kunnes tänään meni hermot kun tyttö rupesi hyppimään seinille ja mitattiin kumme eikä sitä ollut niin lähdettiin pihalle! Tehtiin iso lumiukko! :)
Aika pelottava! :D 

Päivällinen näytti tältä:
Chilikalaa,kasviksia ja salaattia! Nam! :P
Oon jotenkin hurahtanut chiliin ja voisin tunkea sitä ihan joka ruokaan! Ihana polte tulee siitä! :D (hullu, mikä hullu)

Tänää tosiaan tyttö sai ensimmäisen joulukalenteri yllätyksen! Tikkarin ja pienen koiralelun. Meillä on tänä vuonna tämmönen joulukalenteri
Sinne sitten joka päivä joku ylläri niin tyttö on innoissaan! :) ne halpis suklaakalenterit on omasta mielestä nii ällöjä et tää on paljon kivempi! :)

Nyt on kyllä mentävä nukkumaan!

- Jenni2 kommenttia:

  1. Mä en oo yhtään huomannut et sä oot päivittänyt tätä ku ei ollut päivittynyt mun lukuluetteloni sun kohalla, kummallista! Näytti vaan sun ekaa päivitystä kokoajan! Pitää korjata tilanne! :) ja kyllä sä tuut onnistuu tavoitteessas!! <3 ihana idea toi joulukalenteri! Ehkä mäkin ens vuonna jaksan panostaa! :)

    VastaaPoista
  2. No hyvä että nyt huomasit!:) joo löysin ton joulukalenterin viime vuonna oisko ollu tiimarista alennuksella ja nyt sit otin käyttöön! :) ei tarvi ku muumitikkari laittaa nii on kivaa!! :)

    VastaaPoista