maanantai 9. joulukuuta 2013

Mukava viikonloppu

Voi että,kun oli tosi kiva viikonloppu pitkästä aikaa! Perjantaina tosiaan lähdettiin ajelemaan Vantaalle,tädilleni. Siellä oli ihanan jouluinen tunnelma! Karjalanpaisti porisi liedellä ja porkkana,lanttu ja makaronilaatikot tuoksui uunissa. Joulukuusi oli koristelua vaille valmis ja tytär sai sen tehtäväkseen :) ensimmäinen jouluruoka tänä vuonna ja oli kyllä hyvää! Porukkaa oli kyllä kiitettävästi! Yhteensä 15+vauva. Pikkupaketteja piilottaessa tuntui kuin olisi ollut joulu kun porukkaa oli niin paljon! Tyttö kyllä nautti täysin rinnoin huomiosta ja paketeista :) myös pienemmällä tytöllä oli paljon hoitajia ja viihdyttäjiä! Eihän siinä sitten ihan kauheen terveellisesti tullut syötyä ja juotua, mutta joulu on vaan kerran vuodessa niin kyllä nyt sai nauttia! Ja tänään muutenkin on paluu terveelliseen arkeen! :) 


Lauantaina lähdettiin sitten shoppailemaan kauppakeskus jumboon. Kaikki lahjat tuli ostettua ja rahaakin viellä jäi! :) oon kyllä niin tyytyväinen! :) käytiin siellä myös syömässä ravintola parillassa! Oli hyvää! Otin lehtipihviä :P 


Myöhemmin illalla lähdin lapsuudenystäväni kanssa syömään (yllätys,yllätys! :)) ravintola chickosiin ja söin kanahampurilaisen vuohenjuustolla ja bataattiranskalaisilla. Hyväähän sekin oli :) tuli juteltua ihan kaikesta ja lopuksi kävin vielä heidän luona ja annoin vanhoja äitiysvaatteita :) 

Sunnuntaina sitten olikin kotiin lähtö päivä. Perinteisesti käytiin mummillani syömässä ennen kuin lähdimme ajelemaan kotiin päin. 

Tyttö meni tänään pitkästä aikaa takaisin päikkyyn. Kyllä oli innoissaan kun näkee kaikki kaverit pitkästä aikaa. Mä lähen kohta lenkille ja laitan tuon pikkuisen päiväunille! 

-Jenni 

2 kommenttia:

  1. Mä en oo ostanut vielä yhtäkään lahjaa! :( tulee pikkanen paniikki! Suunnitelmissa kyllä on jos saatais lapset työnnettyä jonnekkin lauantaina, niin käydään ideaparkissa niin sieltä sit saatais kaikki kerralla hommattua!

    VastaaPoista
  2. On kieltämättä nyt rauhottunut olo kun on kaikki lahjat ostettu ja paketointia vaille valmiina :)

    VastaaPoista