maanantai 2. joulukuuta 2013

Piparkakkutalkoot

Niinkuin otsikossa lukeekin niin tänään leivoimme tytön kanssa pipareita! Kotona tuoksuu ihana jouluinen tuoksu! Vähän tekisi mieli juoda glögiä ja syödä pari piparia, mutta nyt vaan pitää tyytyä tuoksuun :) ja viikonloppuna lähdetään vantaalle ja siellä saa vähän herkutella :) ei olisi kauheen kohteliasta mennä sinne ja kieltäytyä mummini ja tätini ruuista :) 
Niinkuin kuvista näkee, muumitalo pitäisi vielä rakentaa, mutta sen teen sitten kun vanhempi tyttö on nukkumassa. Sokeri kun on hieman vaarallista yli-innokkaalle leipojalle! :) mutta hienosti tyttö osasi leipoa! Kaulitsi hienosti ja muoteilla painoi menemään! Kyllä siitä hyvä leipoja tulee :) 

Tänää ei olla sitten pakkasen takia päästy pihalle :( alle vuoden ikäinen kun ei saa nukkua pihalla yli -10asteessa. Harmi vaan kun pieni ei nuku kauheen hyvin sisällä :( no toivonmukaan nukkuu yön hyvin! Vaikka yöt on kyllä mennyt suht hyvin hänen syntymästään lähtien! Pari kertaa on aina herännyt syömään yöllä! :) helppo tytsy <3 verrattuna isosiskoonsa!

Vähän ajan päästä olis tarkotus lähtee lenkille ja siihen päälle taas kyykkyjä!  Saa tää löllyrä peese kyytiä!! ;) 

Kivaa maanantai iltaa kaikille!!

-Jenni


1 kommentti:

  1. Tosta tulee kyl niin hieno muumitalo!! <3 ihanan kummityttö! <3
    P.S toi robottitunniste on ihan tyhmä ku ei meinaa saada kirjaimista selvää! =D

    VastaaPoista