lauantai 30. marraskuuta 2013

Karjalanpiirakkatalkoot ja nälkäpeli-vihan liekit

Aamulla jätin lapset miehen huomaan ja suuntasin äitilleni karjalanpiirakka talkoisiin! :) Meillä on aina jouluisin ollut itsetekemiä karjalanpiirakoita, jotka on kylläkin ollut mummini tekemiä, mutta tänä jouluna ei mennäkkään mummilleni jouluksi vaan miehen äitille, niin piti nyt sitten sinnekkin tehdä itse piirakat! En oo ennen tehnyt, paitsi koulussa, mut niitä ei lasketa koska ne meni ihan mönkään! Oon kyllä niin ylpee lopputuloksesta!! 
Perunapiirakoita
Riisipiirakoita
Kyllä niitä ainaki n.100 tuli tehtyä!! Puolet otin itselleni pakkaseen odottelemaan joulua ja puolet jäi äitilleni. Oli kyllä kivaa leipoa yhdessä äitini kanssa ja kun ei ollut ketään häiritsemässä :) nyt sitten odotellaan joulua että päästään syömään!! 

Kun saatiin piirakat paistettua suuntasimme meille, ja minä kävin nopsaa suihkussa ja rupesin valmistautumaan iltaa varten. Olimme varanneet liput nälkäpelin toiseen osaan!
Kävimme ensin syömässä siivillä ja jälkkäriksi juotiin coffee housessa cafe mochat ja leffaan ostettiin puoliksi vichy pullo :) tulipas hyvä olo kun ei tullut naposteltua mitää karkkia ja poppareita, mitä yleensä ostamme elokuviin! Hyvin pärjäs ilman niitä! ;) oli kiva ilta! Näitä lisää!


Kotiin tultaessa siellä odotti tytöt yökkäreissä ja ei tarvinnut kuin kaataa tytöt sänkyyn niin kuorsaus jo kuului :) itelle vielä iltapala nassuun ja pehkuihin! 

-Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti