tiistai 26. marraskuuta 2013

Rentoa oleskelua sekä porkkanaa ja parsakaalia uunissa

Tänää on ollu aikalailla tämmöst
Eli aika vauvan täytteinen päivä 😘 meidän vanhempi tyttö on osa-aikaisena päikyssä, eli kolme päivää viikossa. Saa siis olla vähän rennommin vauvan kanssa kotona. Aika on menny ihan hirveen nopeesti! Vauva täyttää lauantaina 4kk!! Nyt jo punkee istumaan sylissä (niinkuin kuvista näkee) ja melkein jo kääntyy!! Kohta jo kävelee ja juoksee!! Pitää kyllä nauttia näistä kuukausista, kun mieskin on kotona työttömänä auttelemassa 😊 kyllä niitä töitä toivonmukaan löytyy vielä mutta ei siitä mitään stressiä olla otettu, keskitytään nyt vaan täysillä tähän perhe aikaan, sillä sitä ei ehkä tulevaisuudessa oo niin paljoo, kun löytyy töitä.

Tämmöstä oli sitten ruokana tänään: 
Elikkä parsakaalia porkkanaa uunissa
Ohje:
1 iso parsakaali
5 normaali kokoista porkkanaa
4 valkosipulikynttä
1/2dl oliiviöljyä
Sweetchili soossia
Pippuria
Suolaa
Chilijauhetta

Kuori ja viipaloi porkkanat. Ota käsin parsakaalista suupalan kokoisia kukintoja. Suikaloi valkosipuli. Heitä kaikki kulhoon, myös oliiviöljy,sweetchili ja mausteet. Sekoita. Paista uunissa 200astetta ja n. 20 min. 

On muuten hyvää!! 😝 
Mausteita ja chilia taas ihan oman maun mukaan! 
Tää oli siis lisukkeena kanalle. 
Hyvää ja terveellistä! Tähänhän voi laittaa mitä vaan kasviksia tai juureksia esim. Paprikaa, kesäkurpitsaa, bataattia ym. 

Eilen illalla tosiaan juoksin n. 20min ja siihen päälle tein kyykkyjä! Kyllä ny tuntuu  jaloissa että jotain on tullut tehtyä! 😃 
Tänää illalla jos jaksais vähän kahvakuulaa heilutella! ;)

-Jenni
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti