sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Hyvä fiilis!

Nyt on kyllä hyvä fiilis! Vaaka näytti perjantaina -2kg! Ainakin on nesteet lähtenyt liikkeelle ja turvotus lähtenyt! Hyvän fiiliksen tekee myös perjantain kotitreenin veljen kanssa ja tämän päiväinen aamupäivä lenkki! Parhautta! :) 

Isoisoveljeni vaimo on laatinut kotitreeni ohjelman ja suunnitellut uutta ruokavaliota toiselle isoveljelleni, joka on nyt päättänyt lähteä muokkaamaan vartaloaan ja syömään terveellisemmin. Perjantaina hän tuli meille kylään viikonlopuksi ja kävimme yhdessä liikkeet läpi, ja kyllähän siinä hiki tuli! Meni ihan salireenistä! :) 

Mikä parasta, tänä viikonloppuna on satanut lunta!! :) ihanaa<3 kivaa oli tarpoa lenkillä lumihangessa! Onneksi noi isommat tiet on aurattu ja hiekotettu. Nyt näkee illallakin kun lenkkeilee niin vähän paremmin eteensä! :) 

Tänä viikonloppuna kun ollaan liikuttu niin myöskin on syöty terveellisesti! Perjantaina teimme niitä ihania täytettyjä paprikoita, uunijuureksia ja salaattia. Nam! Lauantaina päiväruokana kananuijia jotka olivat uunissa padassa porkkanan, perunan, bataatin, sipulin,omenan ja kanaliemen kera tunnin verran. Iltaruuaksi täytettyjä kesäkurpitsoja :P sama ohje kuin paprikoissa, mutta näihin tuli jauhelihan sekaan myös hernemaissipaprikaa! :) kyllä nyt on syöty terveellistä ja ennen kaikkea hyvää ja maistuvaa ruokaa!! Nam! Lauantai illan kruunasi vielä putous ja putousherkkuina oli porkkanaa,kurkkua, paprikaa ja omenaa viipailoituna ja niiden kanssa kolmea eri dippiä! :) oi, että! Tänään on sitten ruokana jämiä! :) huomenna on sitten salipäivä! :) 

Tänään jos vielä menis ulos raittiiseen talvi päivään ja tekis vähän lumitöitä! Ihanaa sunnuntaita kaikille!!

-Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti