sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Mökkiviikonloppu

Mun äitillä on osakemökki pyhäniemessä ja ne on siellä yhden viikon joka toukokuussa. Nyt ne ei päässyt sinne heti perjantaina, niin ne kysy jos halutaan pitää mökki viikonloppu ja sehän sopi meille tosi hyvin. Mökkeily kun on meistä niin mukavaa :) tuo paikka on muutenkin tosi lapsiystävällinen. Tosi pitkä uimaranta ja vieläpä melkein uusi lasten leikkipaikka. Kyllä meidän tyttären kelpasi! :) vieläkun oli niin ihanan aurinkoinen ja lämmin viikonloppu! :) nuorempi tyttö oli ihan ihmeissään koko ajan ja senpä takia hän ei malttanut nukkuakkaan päikkäreitä melkeinpä ollenkaan. Senpä takia viikonloppu oli melkoisen raskas sillä iltaisin molemmat tytöt oli niin väsyneitä, että kiukutteluksihan ne meni.

Lauantai iltana äitini ja hänen miesystävänsä saapui myös mökille ja kun saimme lapset nukkumaan niin saimme vähän istua iltaa, saunoa ja minä jopa kävin uimassa!! Nyt on talviturkki heitetty pois! Jess!! :) ja hei, yhtään herkkuja ei tullut syötyä!! Tästä voi olla ihan ylpeä! :) tässä vielä fiiliksiä viikonlopusta: 
Mukava viikonloppu, mut oli ihan mukavaa tulla takas kotiinkin :) nyt taas alkaa arki ja kohta mä hilpasen salille! :P perjantaina pitäs taas vähän mittailla kehoa ja jos perjantaihin ois se kymppi lähteny! Kilo enää!! Wuhuu!! Kivaa viikkoa kaikille!! :P

-Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti