keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Treenit maistuu

Viikko levillä oli ihanan rentouttavaa, ei tarvinnut miettiä treenejä eikä syömisiä. Silti jo loppu viikosta teki mieli mennä jo salille ja syödä vähän terveellisemmin. Vaikka ruoka aina tehtiin mökillä ja salaattia oli aina tarjolla, niin silti tuli syötyä vähän miten sattuu ja ehkä vähän hieman liikaa :P Mökkiin kuului grillikota ja siellähän tuli vietettyä aika paljon aikaa iltaisin, syöden makkaraa ja kyllä siinä tais muutama lonkero ja minttukaakaokin mennä :P En ole kyllä tuntenut minkäänlaista morkkista tästä, sillä kyllä tämä loma oli niin ansaittu ja odotettu. 
Rinteilläkin tuli ehkä muutama munkki syötyä :P

Nyt ollaan palattu arkeen ja sen kyllä tuntee!! Maanantaina oli jalkapäivä ja vieläkin tuntuu takareisissä! Hyvä kun pystyy istumaan! :D mutta se on hyvä tunne! Tietää tehneensä! Eilen pidin itselleni keskivartalo jumpan ja aamulla oli vähän vatsalihakset hellänä! Tänään lepopäivä ja huomenna,perjantaina ja lauantaina olis tarkotus mennä salille! Mikä parasta: lapset menee mummolleen yökylään yhdeksi yöksi perjantaina niin päästään miehen kanssa kaksin pe ja la salille! En jaksais odottaa! 

Käytiin me maanantaina vähän shoppailemassa:
Nyt on kaappi täynnä lisäravinteita! :P ja vanilia protskujauhoja, josta voi leipoa terveellisiä herkkuja :P esim. protskupannaria! 

Nyt on kyllä niin hyvä fiilis treenin ja ruokavalion suhteen, että tekis vaan mieli kokoajan olla salilla treenamassa! On se niin hienoa!! Mutta pitää muistaa, myös levätä, sillä levossahan ne lihaksetkin kehittyy ;) 

(Kuva googlesta)

-Jenni
1 kommentti:

  1. Mä mielestäni kommentoin sulle mut nyt en sitä sit nää! :( mut siis mä haastoin sut! Enkä nyt sit saa linkkiä tähän laitettua mut kaippa sä sen löydät mun blogista! =D

    VastaaPoista