tiistai 29. huhtikuuta 2014

Viisi päivää "laiskottelua"

Viime keskiviikkona lähdimme vantaalle serkkuni rippijuhlia järjestämään. Perjantai illaksi piti saada kaikki valmiiksi, sillä lauantai aamuna oli kirkko ja sen jälkeen oli juhlat. Itse en mennyt kirkkoon, sillä ei viitsitty ottaa lapsia kiljumaan kirkkoon ja juuri siihen aikaan pienemmällä tytöllä oli päiväunet. Niinpä jäin tekemään loppu viimeistelyt ja siivoukset. Juhlat meni oikein hyvin. Herkkujakin tuli syötyä. Ei tosin niin paljon, kuin olisin kuvitellut syöväni, mutta kyllä teki hyvää. 

Noi viisi päivää olivat treenittömiä ja muutenkin tuli syötyä vähän miten sattuu. Lauantaina vielä keksittiin lähteä oikeen kunnolla juhlimaan tätini ja veljeni kanssa. Korson yöelämä ei ole kovin kummoinen, mutta löydettiin ihan hyvä meno mesta :D tuli kyllä tanssittua ja juhlittua ihan kivasti. 

Sunnuntaina olikin sitten ystäväni lapsen kastejuhla. Vihdoin näimme pienen ja saatiin vietyä pieneksi jääneet vaatteet ja tavarat vauvalle. Tuli kyllä hyvä olo kun ystävä oli niin onnellinen tavaroista, mitkä veimme heille. 

Nyt on sitten taas paluu arkeen ja vaakakin näytti oletettua vähemmän! Jess! Eilen kävin salilla ja ai, että tuntui hyvältä! Tänään olis tarkotus tehä vähän kotijumppaa. Perjantaina taas kuukausi kuulumiset. 

Ihanaa kun kesä tekee tuloaan! 
-Jenni
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti