sunnuntai 10. elokuuta 2014

Kesä loppuu :(

Täällä taas pitkästä aikaa! Kesä on mennyt ihan hirvittävän nopeasti! Vaikka mitään olla tehty :D joo no oltiin me viikko katinkullassa veljeni perheen ja isäni ja hänen naisystävän kanssa. Viikko meni nopeasti urheillen ja syöden ihanaa grilli ruokaa :P kesässä parasta on mun mielestä grilliruoka ja se että sen voi syödä pihalla terassilla! Se vasta on elämää!! :D lapset on kans tykännyt kesästä ja meidän nuorimmainen täytti vuoden n.viikko sitten! Miten aika meneekin näin nopsaa!!
Juurihan tämä pikkuneiti syntyi <3

Mulla on tullut vähän repsahduksia ruokavalioon mut en oo jaksanu stressata sitä, sillä salilla oon kunminkin käynyt ihan säännöllisesti. Vaa'alla en kumminkaa oo uskaltanu käydä :P varmasti tullut muutama kilo lisää, mut kyllä nyt taas pitää ruveta katsomaan mitä suuhunsa laittaa, sillä jouluksi olis nyt tavoitteena tiputtaa 5kg pois! 

Meillä olis viä vanhemman tytön kanssa yks reissu vielä tekemättä. Mun serkku menee tän kuun lopussa naimisiin ja häät pidetään ruotsissa. Lähdetään siis sinne kaksin ja veljeni lähtee meidän kanssa. Mennään ensiks Tanskaan, Legolandiaan pariks päiväks ja sieltä ajellaan ruotsiin häihin :) kiva reissu siis tiedossa! Vähän jännittää lähteä kaksin tytön kanssa lentokoneeseen, mutta eiköhän se siitä :) 
Tytön juhlavaatteet häihin :) 

Kivaa syksyn alkua kaikille! :)

-Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti