maanantai 24. maaliskuuta 2014

Viikonloppu reissu

Oltiin viikonloppuna Vantaalla. Tädilläni kaksi yötä. Lauantaina oli pienet sukujuhlat, joissa juhlittiin suvun uusinta jäsentä,pientä poikaa,Noelia <3 miten noi vauvat voikin olla niin ihania:) ja mun vauvani on jo niin isoja :( ensimmäinen melkein neljä vuotias ja nuorin täyttää heinäkuussa vuoden! Vuoden! Mä en kestä! Justhan hän syntyi ja oli pieni rääpäle!! 

Sunnuntaina oli tarkoitus alunperin mennä katsomaan toista ihanaa pientä, prinsessaa, Oonaa. Ystäväni vauvaa, jolle sen peitonkin virkkasin. Heillä ei ihan niin pehmoisesti ole vauvan kanssa alkumetrit menneet, enkä niistä sen enempää halua kirjoitellakaan.. Mutta, heille tuli tosiaan este sunnuntaille, ja tapaamista pitää siirtää :( harmittaa kyllä suuresti! Meillä kun olisi ollut niin paljon vauvatavaraa heille ja olisi ollut niin ihana heitä tavata pitkästä aikaa <3 no kyllä me keritään näkemään ja viemään tavarat myöhemminkin, mutta silti harmittaa älyttömästi! 

Sunnuntaina mentiinkin mummilleni lihapullille(mitkä ovatkin maailman parhaita!!)ja saatiin syödä vatsamme täyteen! Ihanaa ruokaa :P 

Tätini, jonka kanssa tämä laihdutus projekti aloitettiin niin on jo saanut sen kympin tiputettua! Vaikka juhannukseen on vielä monta viikkoa aikaa niin silti hän on sen jo tehnyt!oon kyllä niin ylpeä hänen saavutuksestaan! :) hän päätti jos vielä saisi 7kg tiputettua juhannukseen mennessä niin olisi ihannepainossaan. Mäkin tässä laskeskelin, niin on multa 6kg tippunut tähän mennessä. Hitaasti mutta varmasti :) uskon kyllä vakaasti että tätä menoa saan sen kympin ihan hyvin tiputettua, vaikka onhan tässä tullut vähän takapakkia mutta se kuuluu asiaan! :) loppujen lopuksi, oon kyllä tyytyväinen omiin tuloksiini tähän mennessä :)
Kesäkurpitsaa,parsakaalia,jauhelihaa, makaroonia ja salaattia :P
Kaurapuuroa,banaania,raejuustoa ja mustikkakeittoa :P
Tämmöinen kasa liian ISOJA vaatteita lähti mun vaatekaapista <3 
Lähdössä sukujuhliin :)
Uusi rakkaus! Maapähkinävoi! <3 on muuten hyvää puurossa!!:P
Ihana aurinko <3
Tämmönen tuli tilattua ja sattuu ihan tajuttomasti, kun rullailee! Mutta pitäisi auttaa lihasjumeihin jne. 

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

-Jenni



2 kommenttia:

  1. Toi mekkohan on tosi hyvännäkönen sun päällä! Ja bolero kruunaa kaiken! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään myös itse hirmuisesti tuosta mekosta <3

      Poista