tiistai 11. helmikuuta 2014

Kanakeittoa ja protskupannaria

Pitkästä aikaa tein kanakeittoa! Se on paras keitto ikinä! Aattelinpa jakaa sen tännekkin :) 

Elikkä ainekset:
800g kanasuikaleita
1 iso sipuli
Valkosipulinkynsiä(oman maun mukaan)
Villiriisiä 
6 isoa perunaa
6 porkkanaa
Kanaliemikuutioita
Timjamia
Maissia
Tölkki kookosmaitoa

Ohje:
Laita vesi kiehumaan kattilaan ja lisää liemikuutiot(puoltoistalitraa vettä ja 3kuutiota). Laita villiriisi vesi myös kiehumaan eri kattilaan(pakkauksen ohjeen mukaan neljälle). Silppua sipuli ja valkosipulin kynnet ja kuulota niitä pannulla. Lisää kanasuikaleet. Kuori ja pilko perunat ja porkkanat. Laita kattilaan(jossa vesi ja kuutiot)ensin porkkanat ja anna kiehua hetki ennen, kuin lisäät perunat. Kun perunat ja porkkanat kypsiä lisää kypsät kanasipuliseos ja villiriisi. Sekoita. Lisää maissit,kookosmaito ja timjami. Kuumenna ja nauti ruisleivän kanssa! Nam!! :P tytärkin tykkää tästä todella paljon! Aika hiilihydraatti pitoistahan tämä on, mutta esim. Treenin jälkeen tämä on mahtava ateria! :)

Iltapalaksi kokeiltiin protskupannaria! Ja nää kyllä maistu ihan oikeelle pannarille :P mut ehkä mielummin aamupalaksi kannattaisi syödä sillä näissäkin on hiilihydraattia suht paljon :) mahan niistä kyllä sai ihan super täyteen :) kyllä jaksaa nukkua yön yli!

Ohje:
1dl proteiinijauhoja
1banaani
1dl raejuustoa
2dl kaurahiutaleita
2kananmunaa
1dl maitoa

Korvattiin proteiinijauhe pudding jauheella ja tuli aika tönkköä joten lisättiin varmaan desin verran lisää maitoa. Eli kaikki aineet blenderissä tai sauvasekoittimella sekaisin ja öljytyllä pannulla paistelemaan. Tästä tuli neljä ihan hyvän kokoista pannukakkua. 
Väliin laitoin mustikoita ja rahkaa! :P nam! Hyvää ,terveellistä ja täyttävää!! 
Tänään oli taas salipäivä ja paras reeni eli jalkareeni! Jes! Hyvin meni! Huomenna lenkille! :)

-Jenni




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti