maanantai 20. tammikuuta 2014

Railakka viikonloppu ja banaanipusu smoothie

Nyt on viikonloppu vietetty ja aivan liian nopeasti meni aika!! Perjantaina lähdettiin ystäväni kanssa tampereen yöelämään! :) yövyttiin ja aloteltiin ystäväni serkun luona, joka asuu ihan keskustassa! Kuinka ihanaa oli kun ei tarvinnut miettiä busseja tai takseja. Varsinkin tuolla kauheassa pakkasessa oltais jäädytty pystyyn!! :D mutta, joo ilta oli ihana! 
Oli kyllä niin ihanaa päästä tuulettumaan pitkästä aikaa! Teki hyvää!! Nyt jaksaa taas! :) 

Seuraava päivä oli varmaa vielä ihanampi, kun käytiin syömässä sticky fingersissä :) parasta krapula syömistä :P vaikka ei niin kova krapula kyllä ollut mitä olisi ehkä voinut odottaa :) parempi näin!

Tänään sitten alkoi taas arki ja mun viikko alkoi kuntosalilla ja jalkareenillä! Olipas kiva mennä aloittaa viikko siellä :) 

Välipalaksi kokeilimme vähän erilaista smoothieta nimittäin banaani pusu smoothieta:
1dl mustikoita
1 banaani
1prk rahkaa
2dl vettä
1puntti tammenlehti salaattia
Kaikki vaan sekaisin blenderissä (tai sauvasekoittimella)
Se oli muuten kirpsakan hyvää! :)
Ainakin ihanan väristä <3
Kyllä tuo piti hyvin nälkää pari tuntia :) vaihtoehtoisesti tuohon voi laittaa rahkan tilalla 2dl proteiinijauhetta. Tai jättää proteiinin kokonaan pois ja juoda tuo ja syödä vaihtoehtoisesti pari kananmunaa ,niin siinä on hyvä välipala :) 

Huomenna taas salille! En malta odottaa!! :P

-Jenni





3 kommenttia:

  1. Koska uudestaan?? =D meillä varmaan meni tolla reissulla enemmän ruokaan kun juomaan rahaa =D niin ehkä siitä johtu ettei ollut kauheen kova olo! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha!! Niinpä! :D ens kuussa vois taas kun on herkkupäivä ;) täytyy kyl mennä uudestaan!! Ois kiva jos miehetkin pääsis mukaan!

      Poista
    2. Niin olis! Niin niitten ei tarvis jäädä rannalle ruikuttaa!=D

      Poista